WhatsApp
Bizi Arayın

Gençlik Aşısı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Videoyu Oynat

Mezoterapi Nedir?

Mezoterapi estetik amaçlı tıbbi bir işlemdir. Mezoterapi, cilt gençleştirme, yaşlanma karşıtı, bölgesel zayıflama, selülit, çatlaklar, lekeler, yara izleri, saç tedavisi, akut ve kronik ağrı, spor yaralanmaları ve çeşitli cilt hastalıklarının tedavisinde dünya çapında kullanılmaktadır. Mezoterapi, cilt altındaki kolajen ve elastin gibi yapıları uyararak etkisini gösterir. Bu şekilde, o bölgedeki kan dolaşımı, lenfatik dolaşım ve bağışıklık tepkisi düzenlenir.

Mezoterapi Hangi Durumlarda Uygulanır?

Çoğu durumda mezoterapi uygulanır. Aşağıdaki gibidir: Mezoterapi ile tedavi edilen en yaygın durumlardan bazıları cilt yaşlanma ve sarkma; leke tedavisi; güneş lekeleri; cilt çatlakları; selülit; kilo kaybı; saç dökülmesi; saç dökülmesi; kellik; gözlerinin altında morluklar ve torbalar; alerji; spor yaralanmaları; akut ve kronik ağrı, fibromiyalji (sabah gece yeterli uyku rağmen uyandığında hiç uyumamış gibi hissettiren yumuşak doku romatizması).

Mezoterapi Tedavisi Ne Zaman Etkisini Gösterir?

Tedavinin etkisi genellikle sorunun ciddiyetine, kişinin yaşına ve cilt yapısına bağlı olarak 2. veya 3. seanstan sonra görülür.

Mezoterapi Fiyatları 2024

Mezoterapi fiyatları 2024, cilt gençleştirme işlemleri her hastada standart uygulanan bir işlemler değildir aksine kişiye özel bir tedavi gerektirir, bu sebeple uygulama fiyatlarına muayene sonrası karar vermek gerekir.


Cilt Kalitesini Artırıcı Mezoterapiler

Nucleofill

Nucleofill cilt kalitesi artırırken hücre yenilenmesini sağlayan bir mezoterapi uygulamasıdır.

Jalupro V-Lift

Jalupro V-Lift cilt kalitesini artırırken yüzde lifting etkisi sağlayan bir mezoterapi uygulamasıdır.

  • İşlem Süresi:

    15-30 dakika
Hemen Bilgi Al